Het bedrijf Olaf Nijenkamp

 

Olaf Nijenkamp Groothandel Tuinplanten BV levert het complete assortiment bomen en planten. Dat doen we al 30 jaar voor hoveniers, grootgroen en overheid. Van bloembak tot tuinaanleg en van plantsoen tot groene aanbesteding. We zijn geworden wat we zijn dankzij een continue stroom van kleine en grote opdrachten: elk nieuw groenproject zien wij als een mooie opdracht. Onze succesformule? Elke dag alles in het werk zetten voor de allermooiste bomen en planten en tevreden klanten! Mooie ontwikkelingen die we steeds beter kunnen voortzetten door de groei van de online bestellingen.

Wat voor jou een reden kan zijn om bij Olaf Nijenkamp BV bomen en planten te bestellen? Dat is je gemak. Je bespaart eenvoudig tijd en geld. Hoe we dat doen?

Eén van de belangrijke aandachtspunten van onze succesformule is de logistieke organisatie. Die stemmen we heel snel af op de beschikbaarheid van het complete assortiment bomen en planten bij kwekers in heel Nederland,
zodat we zeker weten dat jouw bomen en planten snel worden geleverd in de tuin waar jij op dit moment aan het werk bent. Dat betekent dus concreet dat je de bomen en planten die je nodig bent in je groenproject compleet
krijgt bezorgd op de dag dat jou het uitkomt. De kwaliteit? Die is gegarandeerd super!

We werken vanuit Raalte in Overijssel, maar we rijden bijna dagelijks met 3 vrachtwagens door heel Nederland. Van Amsterdam Oud Zuid tot in Appelscha. We komen en leveren overal!