Specialist in Rhododendrons

De Rhododendron is van nature een bosplant, die het beste tot zijn recht komt onder een bladerdek van bomen. Onder deze omstandigheden kweekt de familie Nijenkamp al meer dan 50 jaar (bos) Rhododendrons.

Op een 4 hectare grote boslocatie worden de Rhododendrons in verschillende varieteiten succesvol gekweekt en uitgezet, zodat ze uiteindelijk de kwaliteit en de grootte hebben om mooie volwaardige wolken te creëren die bedoeld zijn voor een  oprijlaan of voor de inrichting van een bostuin. Kennis over groei, bloei, bemesting en beplanting luisteren nauw als het gaat om Rhododendrons. De jarenlange ervaring en vakkennis maken van ons inmiddels een veelgevraagde specialist bij aanleg en onderhoud.

Ben jij bezig met het ontwerp of de aanleg van een (bos) tuin? Wij adviseren je graag bij de keuze van de variëteit, het aantal per m2, de bodembewerking en de aanplant. Gaat het om een bestaande aanplant en wil je meer weten over bijvoorbeeld onderhoud, bladverkleuring of bemesting?  Wij komen langs op locatie om samen met jou de mogelijkheden te bespreken.

Je kunt ook samen met ons de Rhododendrons uitzoeken of we sturen je desgewenst een afbeelding van de Rhododendron vanaf onze eigen kwekerij. De zekerheid van kwaliteit is gegarandeerd. We rooien, verpakken en leveren de planten netjes af in de tuin of het project waar jij op dat moment bezig bent. Uiteraard is het mogelijk dat wij de planten in fases bij je project in aanleg bezorgen.