Keurmerk Planetproof

Soortecht en de juiste maat zijn voor ons al 30 jaar een vereiste. Planetproof is een beloning. 

Staat er in je offerte 80-100? Of is je aanvraag voor wortelgoed 2+2? 

Dan kun jij er zeker van zijn dat je offerte klopt met de geleverde planten. De maatvoering die wordt geleverd door Olaf Nijenkamp is gelijk aan de gevraagde planten. Geen discussie. We helpen je ook graag bij een goed advies over de soortechtheid, de schaarste van sommige planten, goede vervangers en maatvoering.

Klik hier voor de standaard maatvoering van groenprofessionals.

Planetproof SGS 12021

Met het Planetproof certificaat zorgen wij voor een verantwoorde logistieke stroming van de Planetproof producten die van deelnemende kwekers wordt afgenomen. We streven naar een duurzaam inkoopbeleid, waarin de herkomst van de bomen en planten en de betrouwbaarheid van de kweker centraal staan. Olaf Nijenkamp Tuinplanten levert veel bomen en planten aan groenvoorzieners en overheid. Juist deze organisaties vragen om duurzame partners. Met Planetproof nemen wij onze verantwoordelijkheid en onderstrepen de eisen van duurzaam ondernemen in de groenbranche.

Onze visie op duurzaam

Binnen onze organisatie zijn wij ons bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid, Dat laten we zien door aandacht te besteden aan een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en zorgen we voor stageplekken voor jonge studenten. We werken waar mogelijk digitaal en beperken het gebruik van papier in onze administratieve processen.

Onze maatschappelijke betrokkenheid is gericht op het ondersteunen van jeugd activiteiten binnen lokale verenigingen. Ook nemen we regelmatig het initiatief tot het steunen van een goed doel.