Keurmerk Planetproof

Olaf Nijenkamp Tuinplanten Groothandel is gecertificeerd Planetproof 

( SGS 12021 )

We streven naar een duurzaam inkoopbeleid, waarin de herkomst van de bomen en planten en de betrouwbaarheid van de kweker centraal staan. Olaf Nijenkamp Tuinplanten levert veel bomen en planten aan groenvoorzieners en overheid. Juist deze organisaties vragen om duurzame partners. Met Planetproof nemen wij onze verantwoordelijkheid en onderstrepen de eisen van duurzaam ondernemen in de groenbranche. Met het Planetproof certificaat zorgen wij voor een verantwoorde logistieke stroming van de Planetproof producten die van deelnemende kwekers wordt afgenomen.

Onze visie op duurzaam

Binnen onze organisatie zijn wij ons bewust van maatschappelijke verantwoordelijkheid, Dat laten we zien door aandacht te besteden aan een veilige en gezonde werkomgeving voor onze medewerkers en zorgen we voor stageplekken voor jonge studenten. We werken waar mogelijk digitaal en beperken het gebruik van papier in onze administratieve processen.

Onze maatschappelijke betrokkenheid is gericht op het ondersteunen van jeugd activiteiten binnen lokale verenigingen. Ook nemen we regelmatig het initiatief tot het steunen van een goed doel.