Bestellen

Plantlijst compleet

Planten verzamelen, verdelen, verpakken en bezorgen. dat is wat we dagelijks doen. Een plantlijst leveren we compleet aan hoveniers die particuliere tuinen aanleggen en onderhouden, maar ook grootgroen voorzieners en gemeentes zien ons als een partner voor kleine en grote groenprojecten. Planten en bomen kunnen bij onze cash & carry in Raalte afgehaald worden, maar we leveren net zo gemakkelijk op elke gewenste locatie. Dat doen we netjes verpakt en gecodeerd. Daar staan we om bekend en daarvoor zetten we graag een stapje extra.

Je kunt bij ons op verschillende manieren bestellen. De snelste manier is via deze website. Log in met je account, maak een plantlijst aan en selecteer de bomen en planten. Is de bestelling eenmaal bij ons binnen dan gaan we direct voor je aan het werk.

Natuurlijk kijken we graag met je mee als het gaat om grote aantallen of een bestek. Dan maken we een offerte op maat die we binnen 48 uur (gespecificeerd op aantal en maatomschrijving) naar je mailen.

We selecteren de beste kwekers voor jouw groenproject. We verzamelen je bomen en planten in Raalte en zorgen voor een strenge kwaliteitscontrole. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan optimale vochtigheid, eventuele takbreuk en onkruidvrije potten en kluiten. Als alles is gecheckt verpakken we zorgvuldig je bomen en planten voor de bezorging. Of je haalt je bomen en planten zelf op in onze logistieke hal.