Uitleg dashboard

Hier vind je een beknopte uitleg van de functionaliteiten die je nodig hebt voor het maken van een offerte, beplantingslijst of het beheren van je klantengegevens. Wil je extra informatie over het gebruik? We helpen je graag verder; bel ons op 0572 352 131. 

Inloggen alleen voor groenbedrijven

We sturen je graag een gebruikersnaam en wachtwoord om eens rond te kijken in Olaf Nijenkamp Online. Maar.. dat doen we alleen voor hoveniers, inkopers van groen en architecten. We controleren alle aanvragen.

Vraag hier je gratis account aan: https://olaf-nijenkamp.nl/regi...

Mijn offertes

Hier staan al je offertes die je hebt aangemaakt. Je slaat een offerte eenvoudig op om later opnieuw te kunnen bewerken. Kies uit duizenden bomen en planten. Stel je eigen plantenlijst samen. Bewaar de offerte in je dashboard met eigen referentie en klant gegevens.

Mijn klanten

Beheer en bewaar je klanten gegevens per groenproject.

Alle bestellingen

Wil je een bestelling opnieuw bekijken? Al jouw actuele plantenorders vind je hier terug en kun je eenvoudig herbestellen.

Mijn facturen

Handig voor je eigen administratie. Een overzicht van al je facturen eenvoudig opnieuw te uploaden.

Prijsinstellingen en logo

Stel je eigen prijsweergave in op je beeldscherm. Kies voor jouw eigen inkoopprijs-, de consumentenprijs- of eigen prijsmarge weergave. Dit is handig als je klant aan tafel zit voor het beplantingsplan. Jouw klant kan meekijken binnen jouw klantportaal (met jouw bedrijfslogo) en met consumentenprijzen.

PDF en Excel instellingen

Een handige tool is de PDF generator. Maak een offerte en selecteer welke gegevens je wilt laten zien op je PDF-presentatie; Met je eigen logo, plantgegevens, prijzen en afbeeldingen. Om te printen en mailen.

Heb je al je planten en bomen verzameld in je offerte? Wil je deze verder uitwerken, maar dan liever in Excel? Exporteer de gegevens uit de offerte naar Excel, inclusief alle marges, plantnamen en omschrijvingen.

Mijn bedrijfsgegevens

Beheer je eigen klant gegevens bij Olaf Nijenkamp voor een naamswijziging, adreswijziging of het wijzigen van je e-mail adres.

Mijn emballage

Wij houden je emballage automatisch bij in je dashboard. Met een handig overzicht zie je directe hoeveel en welke emballage je terug kunt brengen naar Olaf Nijenkamp.

Mijn favorieten

Gebruik je vaker dezelfde bomen, planten of kleuren in een groenproject. Sla deze op onder je favoriete planten om ze later snel opnieuw te kunnen gebruiken in je offerte of bestelling.

Voorwaarden gratis gebruik beplantingstools

Om onze klanten zo goed mogelijk te ondersteunen bij het zoeken, vinden en bestellen van bomen en planten stellen we alle gegevens uit onze database gratis beschikbaar aan de groenprofessional. We vragen een Kamer van Koophandel nummer en je bedrijfsgegevens voor het verifiëren van je account. Met dit account kun je gebruik maken van Mijn Klantportaal.

Jouw gegevens worden vertrouwelijk en veilig opgeslagen. Lees hier onze Privacy Policy.

Met je account en wachtwoord kun je onbeperkt gratis gebruik maken van alle gegevens en tools in Mijn Klantportaal. Na een halfjaar controleren we de juistheid van het gebruik van je account. Indien je in dat halfjaar geen gebruik hebt gemaakt van de bestelservice van Olaf Nijenkamp Tuinplanten, wordt je account geblokkeerd. Je dient dan opnieuw een wachtwoord aan te vragen.

Ons systeem controleert je bestellingen via Olaf Nijenkamp Online. Heb je in een halfjaar bestellingen geplaatst van minimaal € 350,00 exclusief btw en emballage, dan blijft je account automatisch actief.

Abonnement op Olaf Nijenkamp Online

Wil je graag gebruik maken van Olaf Nijenkamp Online als handleiding en prijswijzer voor je beplantingsplannen, maar wil je geen planten bestellen? Dat kan. Dan bieden we je een voordelig abonnement. Het abonnement kost op jaarbasis € 350,00 exclusief btw. Je hebt dan toegang tot alle modules en alle prijzen.