Onze klanten

Stap binnen bij een leverancier voor al je bomen en planten. 

Hovenier

Een warm welkom waar jij je als hovenier thuis gaat voelen. Dat laten we je graag zien. 

Elke dag doen wij ons uiterste best om de hoge kwaliteit en dienstverlening nog mooier en beter te maken. Zo houd jij meer tijd over voor je planning, je zoektocht naar de complete plantlijst en nog beter, de zekerheid van de beste kwaliteit. 

We bieden je een mooie concept;  Vakkennis van onze mensen, een mega database om tuinplanten te kiezen, een complete plantenlijst en dat allemaal in jouw tuin in aanleg bezorgd. Maak een gratis account aan en maak direct gebruik van alle voordelen Olaf Nijenkamp Online. Alleen professionele hoveniers krijgen van ons de toegang tot een account.

Grootgroen en overheid

Is vakkennis van bomen en planten een serieuze vereiste voor jou als inkoper, calculator of uitvoerder binnen (grote) groene projecten? 

Vertrouw op de vakmensen van Olaf Nijenkamp! We zijn een serieuze gesprekspartner voor bestekken, marktvraag en marktaanbod en scherpe prijzen. Maar je wilt vast ook zekerheid over de kwaliteit van de leverancier en… hoe zit het met transport van de bomen en planten? Regel je dat zelf of laat je dat over aan specialisten?

Als het gaat om grootgroen hebben onze medewerkers zich inmiddels bewezen. We werken landelijk en met vakkundige mensen die net als jou een passie delen voor groen en het allermooiste resultaat in de aanlegfase; met uiteindelijk een groenproject om trots op te zijn. Daarom regelen we de inkoop, het verpakken en bezorgen van de bomen en planten allemaal zelf. Zodat we zeker weten dat alles goed geregeld wordt.

Architect

De aanwezige plantenkennis binnen is meestal de reden voor de architect om eens te sparren met onze medewerkers.

Binnen het team van Olaf Nijenkamp Tuinplanten is kennis van nagenoeg alle bomen en tuinplanten aanwezig. Jouw specifieke vraag blijft voor ons leidend. Jij bent uiteindelijk de specialist voor de inrichting van openbare ruimtes, tuinen, parken en plantsoenen.

Wil je liever eens sparren met Olaf Nijenkamp over de levering, de kwaliteit of de trends? We zijn op de meeste vakbeurzen aanwezig met vakkundige medewerkers, maar we komen net zo graag naar jouw werkplek om een boompje op te zetten…