Welkom op de nieuwe webshop van Olaf Nijenkamp. Ben je een vaste klant? Via wachtwoord vergeten kan je jouw wachtwoord opnieuw instellen en direct gebruik maken van de webshop. Wil je nog gebruik maken van de oude webshop, klik dan hier.

Ik ben particulier

We verkopen niet aan de particuliere klant

Onze bedrijfsnaam zegt het al. We zijn een groothandel in tuinplanten… en dat al meer dan 30 jaar.

We bouwen aan duurzame en langdurige relaties met onze klanten in de professionele groensector. Dat zijn hoveniers, grootgroen, architecten, gemeentes, tuincentra en zelfstandige groenafdelingen van bijvoorbeeld vakantieparken, dierentuinen en attractieparken.

Particulieren kunnen niet rechtstreeks bij ons kopen.

Dat betekent niet dat je geen inspiratie op kunt doen bij Olaf Nijenkamp BV, want deze website laat je alle bomen en planten zien die in Nederland leverbaar zijn voor je tuin of terras. Alle prijzen die je op de website ziet zijn consumentadviesprijzen. Je weet dus ongeveer wat je betaalt voor je planten.

Maak een afspraak met je eigen hovenier om samen een bezoek te brengen aan onze Cash & Carry in Raalte. Voor jouw gemak zijn alle bomen en planten in Raalte consument geprijsd. De planten die je graag wenst kun je via je eigen hovenier bestellen.

Op zoek naar een vakkundige hovenier binnen jouw regio? Wij kunnen je altijd verwijzen naar een van onze hoveniers relaties.