Welkom op de nieuwe webshop van Olaf Nijenkamp. Ben je een vaste klant? Via wachtwoord vergeten kan je jouw wachtwoord opnieuw instellen en direct gebruik maken van de webshop. Wil je nog gebruik maken van de oude webshop, klik dan hier.

Bestellen

De zekerheid van een complete plantenlijst

Stap binnen bij een leverancier voor al je bomen en planten. Een warm welkom waar jij je als hovenier thuis gaat voelen.

Wil jij zeker weten dat alles klopt als het gaat om de groene aanleg in je plantvakken, tuin of plantsoen? Olaf Nijenkamp denkt mee als het gaat om de mooiste planten, de aantallen per m2, de beste potgrond en het onderhoud. Advies waar jij wat mee kunt. Daar maken wij tijd voor!

Jij kunt bij Olaf Nijenkamp terecht voor al je bomen en planten die je nodig hebt voor aanleg of onderhoud. We maken al je plantenlijst compleet met A-kwaliteit groen en maken geen verschil in grote of kleine orders. Wij weten wat er gevraagd wordt al een boom of plant snel en goed geleverd moet worden. 

De levertijd? Daar zijn we heel helder in. bestel je deze week voor donderdag 12:00 uur? Dan kun je volgende week planten. We leveren jouw bestelling op de plek waar jij aan het werk bent, waar dan ook in Nederland. En... Olaf Nijenkamp bezorgt al je bomen en planten gratis bij je plantenorder vanaf E. 350,-. 

Op deze website kun je gebruik maken van de gratis beplantingstool voor professionele groenvoorzieners. Registreer je gratis en maak direct gebruik van alle voordelen van het grootste assortiment bomen en planten voor de hovenier en grootgroen. Alleen groenprofessionals met een KvK nummer krijgen toegang tot alle modules. 

Voor bestekken en particuliere tuinen

Natuurlijk kijken we graag met je mee als het gaat om grote aantallen of een bestek. Dan maken we een offerte op maat die we binnen 48 uur (gespecificeerd op aantal en maatomschrijving) naar je mailen.

We selecteren de beste kwekers voor jouw groenproject. We verzamelen je bomen en planten in Raalte en zorgen voor een strenge kwaliteitscontrole. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan optimale vochtigheid, eventuele takbreuk en onkruidvrije potten en kluiten. Als alles is gecheckt verpakken we zorgvuldig je bomen en planten voor de bezorging. Of je haalt je bomen en planten zelf op in onze logistieke hal.