Bestellen

Stap binnen bij een leverancier voor al je bomen en planten. Een warm welkom waar jij je als hovenier thuis gaat voelen.

Wil jij zeker weten dat alles klopt als het gaat om de groene aanleg in je plantvakken, tuin of plantsoen? Olaf Nijenkamp denkt mee als het gaat om de mooiste planten, de aantallen per m2, de beste potgrond en het onderhoud. Advies waar jij wat mee kunt. Bel, mail of maak een afspraak. Wij maken tijd voor een goed persoonlijk contact !

Jij kunt bij Olaf Nijenkamp terecht voor al je bomen en planten die je nodig hebt voor aanleg of onderhoud. We maken geen verschil in grote of kleine orders, elke opdracht is voor ons een mooie opdracht. Jouw plantenlijst regelen we compleet met het mooiste groen! Je kunt rekenen op vakmensen die weten wat er gevraagd van kwaliteit, transport en de plantperiode. 

Levertijd? Wekelijks. Tot in de tuin.

Bestel je deze week voor donderdag 12:00 uur? Dan kun je volgende week planten. We leveren jouw bestelling op de plek waar jij aan het werk bent, waar dan ook in Nederland. 

Olaf Nijenkamp bezorgt al je bomen en planten gratis bij je plantenorder vanaf E. 350,- *

Op deze website kun je gebruik maken van de gratis beplantingstool voor professionele groenvoorzieners. Registreer je gratis en maak direct gebruik van alle voordelen van het grootste assortiment bomen en planten voor de hovenier en grootgroen. Alleen groenprofessionals met een KvK nummer krijgen toegang tot alle modules.

(*exclusief btw en emballage)

Ik wil gratis en vrijblijvend een account aanmakenRight icon

We schuiven aan bij grote aanleg projecten

Natuurlijk kijken we graag met je mee als het gaat om grote aantallen of een bestek. Dan maken we een offerte op maat die we binnen 48 uur (gespecificeerd op aantal en maatomschrijving) naar je mailen.

Kwaliteit is voor ons geen discussie. Die moet gewoon goed zijn. We selecteren de beste kwekers voor jouw aanvraag. We verzamelen je bomen en planten in Raalte en zorgen voor een strenge kwaliteitscontrole. Dat betekent dat we veel aandacht besteden aan optimale vochtigheid, eventuele takbreuk en onkruidvrije potten en kluiten. Als alles is gecheckt verpakken we zorgvuldig je bomen en planten voor de bezorging. Of je haalt je bomen en planten zelf op in onze logistieke hal.