Ons werk

Wij werken mee aan de mooiste groene projecten

Volg ons werk op FacebookRight icon

HOVENIERS | Werk in uitvoering

Van exclusieve tuin tot fraaie bloembak. We zijn geworden wat we zijn dankzij een continue stroom van kleine en grote opdrachten: elk nieuw groenproject zien wij als een mooie opdracht. Onze chauffeurs leveren bomen en planten op locatie en maken regelmatig foto’s van geleverde bomen en planten bij hoveniers, grootgroenbedrijven en gemeentes. Ook ontvangen we regelmatig updates van klanten na een levering of na aanplant. 

DEVENTER | Lebuinesplein 

Het eeuwenoude Lebuinesplein wordt zo duurzaam mogelijk gemaakt en ingericht met veel groen, gericht op een klimaatbestendige toekomst van de binnenstad. Er worden nieuwe bomen in verschillende soorten geplant, naast een aantal bestaande oude bomen. De bomen zijn in 2022 geleverd door Olaf Nijenkamp. 

Link Deventerstroomt: https://deventerstroomt.nl/nie...

ENSCHEDE | Renovatie tuinen Landgoed Hooge Boekel 

Onze chauffeurs rijden naar de mooiste plekken én door heel Nederland. De geschiedenis van de buitenplaats Hooge Boekel gaat terug tot halverwege de 19e eeuw als de zeer welgestelde Twentse textielfabrikanten-familie Van Heek, ten noordoosten van de stad Enschede, gronden aankoopt als jachtterrein.

APELDOORN | Gelre Ziekenhuis 

Gelre Ziekenhuis Apeldoorn krijgt een nieuwe, toekomstbestendige parkeervoorziening P2 te bouwen voor patiënten, bezoekers en medewerkers. De hoveniers van Donker Groen zorgen voor de aanleg met bomen en planten van Olaf Nijenkamp. 

Link Gelre; https://www.gelreziekenhuizen....

DEN HAAG | Annie M.G. Schmidtschool

In het voorjaar van 2023 hebben we bomen en planten bezorgd op het schoolplein. De nieuwe school wordt een duurzaam gebouw dat voldoet aan de eisen van modern onderwijs. Het nieuwe schoolplein wordt een mooi verlengstuk van het duurzame gebouw.

GRONINGEN | Prinsenhof 

Hartje Groningen, Een 4-sterren superior boutique hotel, grenzend aan de ommuurde Prinsentuin. Hier zijn de vakkundige hoveniers van De Hofenier bezig met de aanplant van deze prachtige Platanen op het terras. (Platanus acerifolia 25-30, stamhoogte 3.25 mtr).

RIJSWIJK | Passen, meten en manoeuvreren

Een mooi beeld van lossen op een drukke locatie middenin Rijswijk. Onze chauffeurs zorgen altijd voor een veilige en nette aflevering! Graszoden en planten voor de renovatie van een speelveld.

RODEN | Centrum

Een mooi en kleurrijk centrum van Roden (gemeente Noorderveld). Met prairie beplanting ontstaat er een onderhouds- en klimaatvriendelijke rotonde! In opdracht van Alberts Hoveniersbedrijf en West beplanting een gezamenlijk project!